Bramen op metaal verwijderen

Bramen verwijderen van metaal, doen we bij Bromedo Metaal b.v. tegen een zeer scherp tarief. Scherpe kanten en bramen zijn tijdens het bewerkingsproces vrijwel niet te voorkomen. Ontbramen is één van onze manieren om te verspanen. Ontdek er meer over!

ALLES OVER VERSPANEN

LAAT ONS U BELLEN?

Bramen verwijderen van metaal: ontbramen of afbramen

Het ontbramen (ook wel afbramen genoemd) van producten doen we graag voor u. Wij zijn in bezit van diverse ontbramingsmogelijkheden. Deze zijn hieronder beschreven. Buiten het handmatig schuren en borstelen van uw producten, zijn er voor grote series ook machinale oplossingen.

Spiratron-ontbraaminstallatie met droger

Door een trillende spiraalvormige beweging worden de onderdelen door de polijststeentjes gevoerd, waardoor het verwijderen van bramen op metaal wordt gerealiseerd. Het proces duurt gemiddeld 30 minuten, waarna de producten automatisch in de droogtrommel terechtkomen. Ook hier worden de producten door middel van een trillende beweging verplaatst.

Van diverse soorten metaal verwijderen we bramen: staal, rvs en aluminium.

Grindingmaster-schuurmachine

Deze machine is niet alleen voor het ontbramen van uw rvs producten, maar is ook zeer geschikt om uw rvs product een finish (schuurrichting) te geven.

Afbramen van profielen, kokers en buismateriaal

Met deze machine kunnen we staal, RVS en aluminium afbramen.

Stel uw vragen door ons te bellen

De professionals van ons metaalbedrijf in Dongen, vlak bij Oosterhout, verwijderen onder andere bramen van profielen, kokers en buismateriaal van metaal. Laat ons weten wat uw wensen zijn door te bellen naar +31 (0)162-315 435 of een e-mail te sturen naar info@bromedo.nl. Het is ook mogelijk om een offerte aan te vragen. U krijgt dan binnen 48 uur reactie.

CONTACT OPNEMEN

DOWNLOADS

VIDEO