Plaatwerk

Bromedo metaal b.v. heeft een zeer uitgebreid machinepark op het gebied van metaalbewerking. Wij kunnen ponsnibbelen, kanten, lassen, frezen, buigen, draaien, knippen, zagen, persen, walsen, uithoeken, afronden, pijpuitklinken, afbramen, ontbramen en stralen. Tevens zorgen wij desgewenst voor het transport van de materialen. Bekijk onze mogelijkheden hieronder.

LAAT ONS U BELLEN?

Ponsnibbelen

Als u uw plaatwerk wilt laten ponsnibbelen bent u bij ons aan het juiste adres.
Op onze ponsnibbelmachine kunnen platen met een maximale maat van 3000 x 1500mm geponst worden. Deze platen worden door middel van zuignappen op de machine gepositioneerd.

MEER OVER PONSNIBBELEN

Kanten

Wij beschikken over meerdere kantbanken voor plaatwerk van verschillende afmetingen en diktes. De maximale dikte wordt bepaald door de te zetten lengte van het plaatwerk en andersom. Afhankelijk van de dikte van het materiaal wordt ook de minimale zetmaat bepaald. Dit omdat voor diverse plaatdiktes ook diversen ondermessen (v-groeven) worden gebruikt (hoe dikker het materiaal hoe groter de v-groef ). We kunnen met sommige van onze kantbanken ook uw materiaal felsen (platdrukken) om stevigheid te creƫren of om scherpe randen te voorkomen.

MEER OVER KANTEN

Buigen

Wij hebben 2 machines om materialen te buigen. De capaciteit van de ene machine gaat tot rond 40 mm met een wanddikte van 3 mm in ST37 met een opsteeklengte van 4000 mm. Maar ook andere materiaalsoorten als aluminium en RVS behoren tot de mogelijkheden, evenals massief materiaal. Met onze doornbuigmachine kunnen we zowel kleine als grote series buigen (ook weer voor staal, RVS en aluminium).

MEER OVER BUIGEN

Knippen

Wij beschikken over een knipschaar (of plaatschaar) van het type Safan Knipschaar HVR 310-6, met ophoudinrichting. Deze knipschaar is uitgerust met een digitale besturing. We knippen daarmee staal tot een dikte van 6 mm, RVS tot een dikte van 4 mm en aluminium tot 6mm dik.

MEER OVER KNIPPEN

Persen

Als u uw metaal of plaatwerk wilt laten persen bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze persmachines kunnen we op grote schaal metaal persen.

MEER OVER PERSEN

Walsen

MEER OVER WALSEN

Uithoeken

Wij kunnen eenvoudige uithoekingen uit plaatmateriaal halen.

MEER OVER UITHOEKEN

VIDEO