Puntlassen

Het puntlassen van rvs, staal, sendzimir, aluminium en zincor is voor ons geen probleem. Puntlassen is één van onze manieren om te lassen. Hierbij wordt een puntvormige las gebruikt die vooral dunne platen aan elkaar last.

ALLES OVER LASSEN

LAAT ONS U BELLEN?

De machines die we gebruiken om te puntlassen

Bij Bromedo Metaal b.v. hebben we diverse puntlasmachines waarmee we uw producten puntlassen. De plaatdelen die u wilt laten puntlassen, worden met kracht tussen twee elektroden ingeklemd. De posities van de producten kunnen door middel van doordrukkingen gefixeerd worden, zodat de positie daarvan gegarandeerd wordt. Door in een korte tijd een hoge elektrische stroom door het product te sturen, wordt er tussen de elektroden een hoge temperatuur bereikt, waarna de plaatdelen samensmelten.

Buiten dat de sterkte van een goede puntlas van hoge kwaliteit is, heeft de korte duur van het puntlassen het voordeel dat de lucht weinig kans heeft om het oppervlak te laten oxideren.

Technische gegevens:

1x 30 KVA hand puntlasmachine

1x 50 KVA puntlasmachine. Digitaal regelbaar

1x 80 KVA puntlasmachine. Digitaal regelbaar met diepe uitlating van 900mm. Deze machine heeft de mogelijkheid om moeren op de plaat te puntlassen.

Maak gebruik van onze expertise

Wilt u meer weten over ons metaalbedrijf in Dongen, nabij Oosterhout? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar +31 (0)162-315 435 of een e-mail te sturen naar info@bromedo.nl. Daarnaast is het mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen. U ontvangt dan binnen 48 uur reactie.

CONTACT OPNEMEN

DOWNLOADS

VIDEO