Lassen laat u over aan ons bedrijf

Wilt u producten, zoals rvs, laten lassen en bent u daarom op zoek naar een erkend bedrijf? Dan helpen wij u bij Bromedo Metaal b.v. verder. We beschikken over diverse lasapparaten om uw product(en) van rvs, staal en aluminium te lassen volgens uw wensen. Ontdek er meer over of dien uw verzoek bij ons in!

LAAT ONS U BELLEN?

Rvs, staal en aluminium laten lassen door ons bedrijf

MIG (CO₂) en TIG zijn de door ons meest gebruikte lasprocessen. Wij doen ook aan formeerlassen, puntlassen, studlassen en robotlassen. Dit doen we voor enkele stuks, maar ook voor seriematig werk. Per product kijken we of we het beter met de hand óf juist met onze lasrobot kunnen lassen. We geven u in onderstaande lijst meer uitleg over onze laswerkzaamheden.

Wij werken met kwalitatief zeer hoogwaardige gerobotiseerde machines waarmee we laswerkzaamheden tot in de detail uitvoeren. Op deze manier zijn we op de toekomst voorbereid.

MIG staat voor Metal Inert Gas en TIG staat voor Tungsten Inert Gas. Bij het MIG-lassen ontstaat er een vlamboog door elektrische spanning. Beschermgas zorgt hierbij voor bescherming van het smeltbad. Bij TIG-lassen wordt een niet afsmeltende wolfraam (in het Engels: tungsten) elektrode gebruikt. Er ontsteekt een vlamboog door met de elektrode over het werkstuk te strijken.

Bij deze lastechniek gebruiken we backinggas. Hiermee wordt de zuurstof in de lucht geminimaliseerd, waardoor oxidatie tijdens het lasproces niet kan voorkomen. Wij gebruiken deze techniek onder andere voor het lassen van rvs.

Deze techniek is zeer geschikt om twee plaatdelen, door middel van doordrukkingen, aan elkaar te fixeren. Zo wordt de positie ervan gegarandeerd.

Studlassen wordt ook wel stiftlassen genoemd. We gebruiken deze techniek vooral op rvs plaatmateriaal, waarbij de verkleuring niet of minimaal aanwezig is.

Laat uw producten door onze experts lassen

Lassen is een specialistisch werkje en één van de metaalbewerkingstechnieken die we bij ons bedrijf uitvoeren. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden door te bellen naar +31 (0)162-315 435 of een e-mail te sturen naar info@bromedo.nl. De experts binnen ons bedrijf in Dongen, nabij Oosterhout, vertellen u dan graag meer over het lassen van rvs, staal en aluminium.

DOWNLOADS

VIDEO