Plaatwerk persen met de hydraulische pers

Wanneer wij aan de slag gaan met plaatwerk persen, kunnen we gebruikmaken van een van onze hydraulische persen. Hiermee wordt een vorm – volgens de tekening – geforceerd onder hoge druk. Het is hiermee mogelijk om allerlei producten om te vormen tot uw gewenste product.

Technische gegevens:

1x hydraulische pers 25 ton

1x hydraulische pers 125 ton

ALLES OVER PLAATWERK

LAAT ONS U BELLEN?

Plaatwerk persen met de excenterpers

Het is tevens mogelijk om plaatwerk te persen met een van onze excenterpersen. Op dit moment hebben wij vier stuks in ons bezit. Hiermee is het mogelijk om producten te persen van 10 tot en met 40 ton. Excenterpersen zijn multifunctionele machines waarmee wordt gesneden, gebogen, geponst, en geëmbost.

Meer mogelijkheden voor metaalbewerking

Bij Bromedo Metaal b.v. zijn de mogelijkheden voor metaalbewerking eindeloos. Niet alleen voor het persen van plaatwerk kunt u bij ons terecht, maar ook voor onder andere:

Niet voor niets zijn wij al sinds 1991 dé toeleverancier van plaatwerk en licht constructiewerk. Sindsdien hebben wij een divers klantbestand opgebouwd waar wij zeer trots op zijn. Wilt u hier ook deel van uitmaken? Wij zijn benieuwd naar uw opdracht!

Bel ons op of stuur ons een e-mail

Wilt u de mogelijkheden direct met een van onze experts in Dongen, nabij Oosterhout, bespreken? Bel dan naar +31 (0)162-315 435 of stuur ons een e-mail via info@bromedo.nl. Het is ook mogelijk om online een offerte aan te vragen. U ontvangt dan binnen 48 uur een reactie.

CONTACT OPNEMEN

DOWNLOADS

VIDEO