Producten verchromen in regio Tilburg

Wilt u metaalproducten laten verchromen in Tilburg of omgeving? Dan helpen we u bij Bromedo Metaal b.v. in Dongen, vlak bij Oosterhout, vakkundig verder. Het doel van verchromen kan zijn om het uiterlijk van het product te verbeteren, maar ook om het product slijtvast en roestbestendig te maken.

LAAT ONS U BELLEN?

Wij verchromen metaal op onze locatie nabij Tilburg

Bij het verchromen van uw producten, gaan onze experts in regio Tilburg aan de slag met een galvanisch proces. Dit houdt in dat een metalen voorwerp van een (dunne) laag chroom wordt voorzien. Dit is niet het enige wat we voor u verzorgen bij ons metaalbedrijf in Dongen, in regio Tilburg. Wij nemen u ook onder andere het volgende uit handen:

Oftewel, wij vervaardigen allerlei soorten producten van metaal, precies zoals u dat wenst. Zowel een kleine als een grote oplage is mogelijk bij ons.

Bespreek uw wensen

Wilt u de mogelijkheden met onze professionals in regio Tilburg bespreken, over bijvoorbeeld het verchromen van uw producten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)162-315 435 of stuur ons een e-mail via info@bromedo.nl. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. U ontvangt dan binnen 48 uur een reactie.

CONTACT OPNEMEN

VIDEO