All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:

MACHINEPARK

Bromedo metaal b.v. heeft een zeer uitgebreid machinepark op het gebied van metaalbewerking. Wij kunnen ponsnibbelen, kanten, lassen, frezen, buigen, draaien, knippen, zagen, persen, walsen, uithoeken, afronden, pijpuitklinken, afbramen, ontbramen en stralen. Tevens zorgen wij desgewenst voor het transport van de materialen. Bekijk onze mogelijkheden hieronder.

LAAT ONS U BELLEN?PONSNIBBELEN

Als u uw plaatwerk wilt laten ponsnibbelen bent u bij ons aan het juiste adres.
Op onze ponsnibbelmachine kunnen platen met een maximale maat van 3000x1500mm geponst worden. Deze platen worden door middel van zuignappen op de machine gepositioneerd. In de turret van de ponsnibbelmachine kunnen wij circa 50 gereedschappen kwijt. Onze machine is voorzien van een hoekschaar waarmee wij (indien nodig) lange rechte kanten kunnen knippen, zodat daar geen kleine puntjes ontstaan zoals bij het nibbelen.

KANTEN

Wij beschikken over meerdere kantbanken voor plaatwerk van verschillende afmetingen en diktes. De maximale dikte wordt bepaald door de te zetten lengte van het plaatwerk en andersom. Afhankelijk van de dikte van het materiaal wordt ook de minimale zetmaat bepaald. Dit omdat voor diverse plaatdiktes ook diversen ondermessen (v-groeven) worden gebruikt (hoe dikker het materiaal hoe groter de v-groef ). We kunnen met sommige van onze kantbanken ook uw materiaal felsen (platdrukken) om stevigheid te creëren of om scherpe randen te voorkomen.

LASSEN

Bromedo Metaal B.V. heeft diversen soorten lasapparaten om uw product te kunnen lassen volgens uw wensen. Wij lassen staal, RVS en aluminium. Mig (CO2) en Tig zijn de lasprocessen die wij het meest gebruiken. Wij lassen enkelstuks en seriewerk en we zullen per product bekijken of we een lasrobot in moeten zetten. Wij hebben 6 Mig-apparaten (pulserend) en 3 Tig-apparaten. Wij kunnen ook Formeer-lassen op RVS.

FREZEN

Voor het frezen van uw producten hebben wij 2 bewerkingscentra en 1 universele freesbank. Wij verwerken materialen zoals staal, RVS, aluminium, kunststof, etc. Het verwerken van grote aantallen of prototypes is voor ons geen probleem. Het frezen van uw producten wordt uitgevoerd door werknemers waarvan wij het vakmanschap zeer hoog hebben staan. Wilt uw weten of wij uw producten kunnen frezen, vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

BUIGEN

Wij hebben 2 machines om materialen te buigen. De capaciteit van de ene machine gaat tot rond 40 mm met een wanddikte van 3 mm in ST37 met een opsteeklengte van 4000 mm. Maar ook andere materiaalsoorten als aluminium en RVS behoren tot de mogelijkheden, evenals massief materiaal. Met onze doornbuigmachine kunnen we zowel kleine als grote series buigen (ook weer voor staal, RVS en aluminium).

DRAAIEN

Wij beschikken over een CNC-gestuurde draaiautomaat, waarmee we alle ferro- en non-ferrometalen kunnen verspanen. Deze draaibank is uitermate geschikt om snel prototypes en kleine series te maken, maar ook om middelgrote- en grote reeksen te produceren. Wij bewerken op deze draaibank o.a. staal, RVS, brons, messing en aluminium. We hebben ook nog een conventionele draaibank, uitgevoerd met digitale uitlezing en voorzien van alle benodigde hulpmiddelen voor het draaien van staal, RVS, aluminium, etc.

KNIPPEN

Wij beschikken over een knipschaar (of plaatschaar) van het type Safan Knipschaar HVR 310-6, met ophoudinrichting. Deze knipschaar is uitgerust met een digitale besturing. We knippen daarmee staal tot een dikte van 6 mm, RVS tot een dikte van 4 mm en aluminium tot 6mm dik.