All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:
Home > Machinepark > Verspanen

Verspanen

Bromedo metaal b.v. heeft een zeer uitgebreid machinepark op het gebied van metaalbewerking. Wij kunnen ponsnibbelen, kanten, lassen, frezen, buigen, draaien, knippen, zagen, persen, walsen, uithoeken, afronden, pijpuitklinken, afbramen, ontbramen en stralen. Tevens zorgen wij desgewenst voor het transport van de materialen. Bekijk onze mogelijkheden hieronder.

Frezen

Voor het frezen van uw producten hebben wij 2 bewerkingscentra en 1 universele freesbank. Wij verwerken materialen zoals staal, RVS, aluminium, kunststof, etc. Het verwerken van grote aantallen of prototypes is voor ons geen probleem. Het frezen van uw producten wordt uitgevoerd door werknemers waarvan wij het vakmanschap zeer hoog hebben staan.

Draaien

Wij beschikken over een CNC-gestuurde draaiautomaat, waarmee we alle ferro- en non-ferrometalen kunnen verspanen. Deze draaibank is uitermate geschikt om snel prototypes en kleine series te maken, maar ook om middelgrote- en grote reeksen te produceren. Wij bewerken op deze draaibank o.a. staal, RVS, brons, messing en aluminium. We hebben ook nog een conventionele draaibank, uitgevoerd met digitale uitlezing en voorzien van alle benodigde hulpmiddelen voor het draaien van staal, RVS, aluminium, etc.

Zagen

Als u uw metaal of plaatwerk wilt laten zagen  bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze zaagmachines kunnen we op grote schaal metaal zagen.

Ontbramen

Tijdens het bewerkingsproces krijgt metaal  vrijwel altijd scherpe kanten en bramen. Wij verwijderen deze bramen en randjes tegen een zeer scherp tarief.