Verspanen

Bromedo metaal b.v. heeft een zeer uitgebreid machinepark op het gebied vanĀ  metaalbewerking. Wij kunnen ponsnibbelen, kanten, lassen, frezen, buigen, draaien, knippen, zagen, persen, walsen, uithoeken, afronden, pijpuitklinken, afbramen, ontbramen en stralen. Tevens zorgen wij desgewenst voor het transport van de materialen. Bekijk onze mogelijkheden hieronder.

LAAT ONS U BELLEN?

Frezen

Voor het frezen van uw producten hebben wij 2 bewerkingscentra en 1 universele freesbank. Wij verwerken materialen zoals staal, RVS, aluminium, kunststof, etc. Het verwerken van grote aantallen of prototypes is voor ons geen probleem. Het frezen van uw producten wordt uitgevoerd door werknemers waarvan wij het vakmanschap zeer hoog hebben staan.

MEER OVER FREZEN

Zagen

Bromedo metaal b.v. heeft naast diversen soorten zaagmachines voor uw zaagwerk ook een eigen voorraad aan diversen soorten materialen. Daardoor kunnen wij direct van start na het plaatsen van uw opdracht.
Mochten er materialen bij ons niet op voorraad zijn, dan worden deze tijdens de ordervoorbereiding tijdig voor u besteld.

MEER OVER ZAGEN

Draaien

Wij beschikken over een CNC-gestuurde draaiautomaat, waarmee we alle ferro- en non-ferrometalen kunnen verspanen. Deze draaibank is uitermate geschikt om snel prototypes en kleine series te maken, maar ook om middelgrote- en grote reeksen te produceren. Wij bewerken op deze draaibank o.a. staal, RVS, brons, messing en aluminium. We hebben ook nog een conventionele draaibank, uitgevoerd met digitale uitlezing en voorzien van alle benodigde hulpmiddelen voor het draaien van staal, RVS, aluminium, etc.

MEER OVER DRAAIEN

Ontbramen

Wij kunnen voor u producten ontbramen (ook wel afbramen genoemd). Wij zijn in bezit van diversen ontbramingsmogelijkheden hieronder beschreven. Buiten het handmatig schuren en borstelen van uw producten zijn er voor grote series ook machinale oplossingen.

MEER OVER ONTBRAMEN

VIDEO